Iskoristite potpunu relaksaciju i obnovu uz naš ekskluzivni spa program, kreiran s posebnim naglaskom na vašu dobrobit.

SPA

Saune

Bavimo se isporukom i ugradnjom kompletnog spa programa gde podrazumevamo saune, turska kupatila (hamam), tepidarijume, hidromasažne kade različitih dimenzija.
Postoje različite vrste sauna, ali najčešće ugrađivane su finske saune na prvom mestu (saune u kojima temperatura ide od 90-950c, preporučeno vreme boravka ne duže od 15min).
Na drugom mestu su infracrvene saune (saune koje greju telo infracvrenim zracima bez zagrevanja vazduha u samoj sauni, temperature su dosta niže nego kod finskih sauna 50-60c, preporučeno vreme boravka 30min).

Turska kupatila (hamam)

Turska kupatila (hamam) ili parna kupatila su drevna vrsta kupatila i vode poreklo još iz rimskog doba. Pomažu prevazilaženje stresova svakodnevnog života, opuštanje i sticanje nove snage kao i poboljšanje opšteg fizičkog i mentalnog blagostanja. Temperatura u njima je negde oko 50c, ali ono što je karakteristično za njih je vlažnost vazduha koja u momentima iznosi i 100%. Preporučeno vreme boravka do pola sata.

Đakuzi kade (Hidromasažne kade)

Đakuzi kade ili hidromasažne kade se isporučuju u različitim oblicima i dimenzijama u zavisnosti od izbora klijenta. Veliki broj hidro i aero mlaznica odlikuje svaku kadu. Dodajući svemu tome zagrevanje i biološki tretman vode čine da se svaki klijent oseca zadovoljno i ispunjeno.